Medicinsk Fotvård med Lena

Mitt fokusområde är den åldrande foten, eftersom jag nästan i hela mitt yrkesverksamma liv har jobbat med äldre människor på ett eller annat sätt.

Min främsta kunskap skulle jag vilja säga är all form av problemfötter med allt vad det innebär som tex liktornar, tjocka naglar, hälsprickor, nagelsvamp och att avhjälpa nageltrång med hjälp av nagelkorrigering.

Som Medicinsk Fotterapeut brinner jag för att kunderna ska få väl fungerande fötter när de har varit på behandling hos mej. Jag vill ge mina kunder ett personligt möte med noggrannhet, kvalité och service.

Lena
TidPris
60 min700 kr

Lena Karlsson

Legitimerad Sjuksköterska
Utbildad i Medicinsk Fotterapi på Yrkeshögskolan i Borås

LENA SLUTAR HOS OSS DEN 9/7

BOKA TID 036 – 71 58 02

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID HOS MIG FRAM TILL 9/7

Vi tar hänsyn till gällande restriktioner med anledning av Covid -19. Om du känner något symptom är du hjärtligt välkommen när du är helt frisk igen. Käkledsbehandlingen erbjuds för närvarande inte av samma anledning. Du är välkommen att boka in denna behandling när restriktionerna släpper. Med vänlig hälsning, Victoria, Annika och Lena.
This is default text for notification bar