Medicinsk fotvård med Annika

Hos mig är människan alltid i fokus, alla använder sina fötter på olika sätt och jag vill kunna se allas individuella behov. Jag arbetar mest med problem som nageltrång, hudsprickor och svamp eller skadade naglar.

Mina kunder kallar mig terapeut eftersom jag skapar relationer och inte bara jobbar med foten utan med hela människan. Jag vill ge mina patienter en egen stund med guldkant. Mitt mål är att du ska gå med lätta fötter ut från min klinik och känna att du har blivit sedd, hörd, hjälpt och omhändertagen. Alla kunder och patienter är egna individer och viktiga för mig.

Jag vill göra skillnad.

Annika
Pris60 min650 kr

Annika Sandell

Undersköterska och Sjuksköterska
Utbildad Fotterapeut på Yrkeshögskolan i Göteborg

BOKA TID 036 – 71 58 02

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID MED MIG!

Jag hanterar även remisser på medicinsk fotvård för Lokstallarna, Bräcke Diakoni.

Vi tar hänsyn till gällande restriktioner med anledning av Covid -19. Om du känner något symptom är du hjärtligt välkommen när du är helt frisk igen. Käkledsbehandlingen erbjuds för närvarande inte av samma anledning. Du är välkommen att boka in denna behandling när restriktionerna släpper. Med vänlig hälsning, Victoria, Annika och Lena.
This is default text for notification bar