Fotvård

Ta hand om dina fötter, de ska räcka hela livet ut.

Vi på Fot och kropp brinner för att hjälpa dig på ett hållbart sätt så att dina fötter mår bra långsiktigt och så att de bär dig hälsosamt genom livet. Värk och smärta i främre delen av foten är idag en vanlig orsak till läkarbesök. Ibland rekommenderas operation, men med hjälp av medicinsk fotterapi kan vi ofta undvika att det går så långt. Värkande, ömmande fötter har gett oss människor problem genom alla tider. Tår som blir krökta eller snedställda kan leda till så svåra problem att foten måste opereras. Våra fötter har alltid utsatts för stora påfrestningar både barfota och i olika skor. Vi vill hjälpa dig så att du slipper få dessa problem och guidar dig gärna om vilken typ av skor som passar din fot och hur du ska ta hand om dina fötter på bästa sätt.

Vi kan hjälpa Dig med:

  • Medicinsk Fotvård
  • Behandling av förhårdnader, liktornar, hudsprickor och vårtor.
  • Justering av nageltrång med hjälp av bygelteknik.
  • Hjälp och råd vid nagel- & hudsvamp.
  • Pelottsulor
  • Fotriktiga skor

Besväras du av enklare belastningsproblem. Då har vi lösningen för dig. Vi säljer en färdigfabricerad sula som heter Vivasulan, den är uppbyggd och ger dig den avlastningen du behöver.

Välkomna in så hjälper vi dig!

TidPris
60 min700 kr

BOKA TID 036 – 71 58 02

FOTVÅRD MED ANNIKA

Hos mig är människan alltid i fokus, alla använder sina fötter på olika sätt och jag vill kunna se allas individuella behov. Jag arbetar mest med problem som nageltrång, hudsprickor och svamp eller skadade naglar.

Mina kunder kallar mig terapeut eftersom jag skapar relationer och inte bara jobbar med foten utan med hela människan. Jag vill ge mina patienter en egen stund med guldkant. Mitt mål är att du ska gå med lätta fötter ut från min klinik och känna att du har blivit sedd, hörd, hjälpt och omhändertagen. Alla kunder och patienter är egna individer och viktiga för mig.

Jag vill göra skillnad.

Annika
TidPris
60 min700 kr

Annika Sandell

Undersköterska och Sjuksköterska
Utbildad Fotterapeut på Yrkeshögskolan i Göteborg

BOKA TID 036 – 71 58 02

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID MED MIG!

Jag hanterar även remisser på medicinsk fotvård för Lokstallarna, Bräcke Diakoni.

Vi tar hänsyn till gällande restriktioner med anledning av Covid -19. Om du känner något symptom är du hjärtligt välkommen när du är helt frisk igen. Käkledsbehandlingen erbjuds för närvarande inte av samma anledning. Du är välkommen att boka in denna behandling när restriktionerna släpper. Med vänlig hälsning, Victoria och Annika
This is default text for notification bar