Cellulitbehandling

Celluliter bildas i underhudsvävnaden. När fettcellerna ökar i omfång påverkas blodgenomströmningen då fettcellerna trycker på blodkärlen som försvagas och lymfkärlen har inte samma förmåga att dränera och föra bort slaggprodukter. När kärlen kläms blir det minskad blod- och lymfcirkulation, huden blir kallare och gråare på områdena och celluliter uppstår. Nerver kläms vilket kan ge ömhet. Det bildas toxiner/gifter när vävnadsvätskan är stillastående, vilket ger ansvällda fettceller och gropar i huden.

Kännetecken på celluliter :  Huden är slapp, oelastisk, blek och torr. Vävanden är knölig och porös, tryckkänslig vävnad

Hur går en behandling till? Jag behandlar celluliter med MagicPot- radiofrekvensvågor, vakuum och LED-ljus.  På detta sätt får vi igång en bra cirkulation på djupet För bästa resultat så rekommenderar jag 6-10 st behandlingar 1 gång/ vecka. Det är också viktigt att du ser över dina kostvanor, dricker mycket vatten, rör på dig, samt torrborstar huden. Det finns tyvärr ingen Quick fix utan det krävs kontinuerlig behandling.

Priser

1 område t ex mage/rumpa/ armar 30 min 595:-

1-2 områden t ex framsida och baksida ben 45 min 750:-

Paketpris 6:e gången halva priset eller 10:e gången gratis